Nieuws

Basis cursus Opvoeding & Gedrag

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend voor de nieuwe basiscursus. Door de coronamaatregelen hebben we huidige basiscursus moeten stoppen en die wordt eerst afgehandeld. 'het Gilde van Hondentrainers'

Sinds juli 2019 is de Ronald van Kampen Gedragscentrum & Hondenschool aangesloten bij het keurmerk ‘het Gilde van Hondentrainers’
Bij een hondenschool die aangesloten is bij het Gilde weet u zeker dat u en uw hond in goede handen zijn. Alle instructeurs die bij deze scholen werkzaam zijn hebben een volledige opleiding genoten en worden door middel van bijscholing continu op de hoogte gehouden van alle nieuwste inzichten en trainingsmethoden op het gebied van honden. Dit wordt door het Gilde streng gecontroleerd.
Onze visie daarbij is dat het trainen en opvoeden van honden gebaseerd moet zijn op basis van duidelijkheid, consequent zijn, vertrouwen, samenwerking en het scheppen van een gevoel van veiligheid.
Een positieve trainingsmethode, zonder dwang, zorgt ervoor dat u en uw hond een fantastische relatie opbouwen. We leren de mensen op een leuke en ontspannen manier met de hond om te gaan en we leren de honden dat luisteren leuk is.

Ring training

Op elke vrijdagmiddag om 14:00 wordt de Ringtraining gegeven door Lies Hekhuis. 

Hier leert de hond netjes naast te lopen en mooi te blijven staan zonder zich te laten afleiden door andere honden. De keurmeester kan dan de hond goed beoordelen.

Door leuke speelse oefeningen wordt de hond geleerd zich mooi te presenteren. De handler krijgt adviezen hoe te lopen en hoe de hond  op de juiste manier te begeleiden.

Nieuwsgierig? Kom eens kijken en wie weet vind je hond het fantasties!


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten