Contact

Locatie

De cursussen en trainingen worden gehouden op de Ronald van Kampen Gedragscentrum & Hondenschool aan de Onderdendamsterweg 5 in Warffum. De hondenschool is gevestigd in een Groninger boerderij en beschikt over alle benodigde faciliteiten, zoals een trainingsveld, een overdekte trainingsruimte, een leslokaal c.q. kantine, een ruime parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening. Tijdens de cursussen en trainingen staat altijd verse koffie en thee klaar en voor mensen die alleen willen kijken staan er stoelen en tafeltjes klaar.  's Avonds zijn de parkeerplaats en het bord met het logo verlicht. Daardoor is de hondenschool ook in het donker gemakkelijk te vinden.

Routebeschrijving

Vanuit Groningen: Vanuit Groningen neemt u de afslag Noordwolde/Zuidwolde richting Bedum. Deze weg blijft u volgen tot u in Bedum komt. Hier houdt u Onderdendam aan. In Onderdendam houdt u Warffum aan. Deze weg heet Warffummerweg en gaat over in Onderdendamsterweg. Vanuit Onderdendam is het 6 à 7 minuten rijden naar de hondenschool.

Vanuit Winsum, Baflo: Vanuit Baflo rijdt u het dorp Warffum binnen. Hier neemt u de eerste weg rechts (Westervalge). Links aanhouden en na de bibliotheek (glazen gebouw) gaat u rechtsaf (A.G.Bellstraat). Via deze weg rijdt u uiteindelijk het dorp uit. U rijdt nu op de Onderdendamsterweg. U gaat het spoor over. Na een zijweg rechts (Hammelandsterweg) telt u drie boerderijen aan de rechterkant. De derde boerderij voor een gevaarlijke S bocht is de hondenschool.

Vanuit Usquert: Vanuit Usquert neemt u de weg voor autobedrijf Bakker linksaf (Oosterstraat). Op de splitsing gaat u links (Havenstraat) en gelijk weer rechts (Havenstraat) voor Hotel Spoorzicht langs. Vervolgens gaat u na een bruggetje linksaf de Onderdendamsterweg op. Na een zijweg rechts (Hammelandsterweg) telt u drie boerderijen aan de rechterkant. De derde boerderij voor een scherpe bocht is de hondenschool.

Met de trein: U loopt vanaf het spoor rechts de Kloosterweg op. U neemt de tweede straat links (Havenstraat) voor Hotel Spoorzicht langs. Na het bruggetje gaat u linksaf de Onderdendamsterweg op. Na een zijweg rechts (Hammelandsterweg) telt u drie boerderijen aan de rechterkant. De derde boerderij voor een gevaarlijke bocht is de hondenschool. Van het station tot de hondenschool is circa 30 minuten lopen.

Op de kaart

Algemene voorwaarden en Huisregels

Als je op onderstaande link klik komt je bij onze 
Algemene voorwaarden en Huisregels.

Algemene-Voorwaarden-en-huisregels.pdf

Klachtenprocedure

Als je op onderstaande link klikt kom je op onze
Klachtenprocedure. 

Klachtenprocedure-Ronald-van-Kampen-Gedragscen_0.pdf

Contact en Route

Ronald van Kampen Gedragscentrum & Hondenschool

Adres: Onderdendamsterweg 5
Postcode: 9989 TG Warffum  
Mobiel: 06-21584805 (Ronald) of 06-13939031 (Hanny)
E-mail: info@ronaldvankampen.nl

De hondenschool is ook te vinden in de Gouden Gids
Iban NL90 RABO 0 31.60.82.538
Kamer van Koophandel te Groningen: 02063551

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten