Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg Doortje_-Nieke_-Anda-en-Dante-2_1.jpg

Gevorderden II

Gevorderden II

De oefeningen die bij Gevorderden I zijn geleerd, worden nog verder uitgebouwd. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur die 1 keer per week wordt gegeven.
Het aantal cursisten in de groep is 6,  met hele grote uitzondering kan het 7 zijn.


De Gevorderden II staat in het teken van het werken met een niet-aangelijnde hond. Daarbij wordt vooral gewerkt met non-verbale commando's, zoals handgebaren. Hierdoor ontstaat een beter oogcontact tussen baas en hond.

De afleiding wordt bij de diverse oefeningen vergroot, doordat medecursisten bijvoorbeeld in de buurt met hun hond aan het spelen zijn. Daarnaast wordt de afstand bij de oefening ‘naar de plaats sturen’ verlengd. Ook moet de hond twee minuten kunnen blijven liggen, waarbij de baas uit het zicht van de hond is. Het ' los volgen' wordt geperfectioneerd en er wordt een begin gemaakt met het apporteren.
Net als bij de gevorderden I zal bij de gevorderden II ook met de behendigheidstoestellen worden gewerkt.
Dit versterkt de binding en geeft de hond meer zelfvertrouwen.U kunt zich hier aanmelden voor de cursus Gevordenden II

De kosten voor de Gevorderden II cursus zijn: 
8 lessen voor € 115,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten