Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg Doortje_-Nieke_-Anda-en-Dante-2_1.jpg

Gevorderden I

Gevorderden I

De mogelijkheid bestaat om na de basiscursus een aantal Gevorderden cursussen te volgen. De gevorderden I cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur die 1 keer per week wordt gegeven. Hierin worden de puntjes op de "i" gezet. U wordt geleerd om de eerder aangeleerde oefeningen verder uit te bouwen.
Het aantal cursisten in de groep is 7
De nadruk wordt hierbij gelegd op de lichaamstaal van de cursist en het werken met een niet-aangelijnde hond . Er worden diverse oefeningen gedaan waarbij cursisten bijvoorbeeld door elkaar heen lopen. Hierdoor leert de hond omgaan met afleiding door soortgenoten. Met andere woorden de hond leert dat de baas altijd leuker is.

De gevorderden I cursus wordt gegeven op de maandag - en de donderdagavond.
De nieuwe Gevorderden I cursus in :

 


Het spel tussen baas en hond komt in alle cursussen aan bod.
De oefeningen af, zit en volgen worden zo uitgevoerd dat de honden langer blijven zitten en liggen en beter volgen. Daarna leren de honden om op commando zowel links als rechts naast de baas te lopen. De volgende oefening is om de hond naar de riem te sturen, oftewel naar een willekeurige door de baas aangewezen plek. Er wordt nauwkeurig naar de persoonlijke vorderingen gekeken. Van de oefeningen worden er indien de lessen dit toestaan video-opnames gemaakt. Door deze inde les te bekijken en te bespreken, zal de bedoeling achter de oefeningen beter worden begrepen.

Om de lessen wat aantrekkelijker te maken worden er één of twee lessen gebruikt voor het aanleren van een behendigheidstoestel en of hersenwerkspellen of rally-o oefeningen gedaan. Dit gebeurt alleen als de oefeningen voor de gevorderden I  goed gaan en de groep het aankan. De behendigheidstoestellen zullen nooit binnen gebruikt worden dit i.v.m. eventuele blesures.

Door deze oefeningen zal de band verbeteren tussen eigenaar en hond. Er wordt iets leuks met de hond gedaan en deze wordt er ook nog voor beloond.

'HIER'   klikken voor aanmelden Gevordenden I cursus


De kosten voor de Gevorderden I cursus zijn: 8 lessen voor €115,-  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten