Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg Doortje_-Nieke_-Anda-en-Dante-2_1.jpg

Gevorderden cursus

Gevorderden

De mogelijkheid bestaat om na de Basiscursus of de Puber cursus de Gevorderden  cursus te volgen. De gevorderden cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur, 1 keer in week. Hierin worden de puntjes op de "i" gezet. Er wordt aandacht besteed aan de eerder aangeleerde oefeningen om deze verder uit te bouwen.
Het aantal cursisten in de groep is 7
De nadruk wordt hierbij gelegd op de lichaamstaal van de cursist en en van de hond.
Wanneer de groep het aan kan zal het werken met een afgelijnde hond een oefening kunnen zijn. Er worden diverse oefeningen gedaan waarbij cursisten bijvoorbeeld door elkaar heen lopen en elkaars afleiding zijn. Samen zijn mijn baas is leuk! 

De gevorderden cursus wordt gegeven op een door de weekse avond.


 


Het spel tussen baas en hond komt in alle cursussen aan bod.

De oefeningen af, zit en volgen worden zo uitgevoerd dat de honden langer blijven zitten en liggen en beter volgen. Daarna leren de honden om op commando zowel links als rechts naast de baas te lopen. Een leuke oefening is om de hond naar de riem te sturen, oftewel naar een willekeurige door de baas aangewezen plek. Er wordt nauwkeurig naar de persoonlijke vorderingen gekeken. 

Om de lessen wat aantrekkelijker te maken wordt er af en toe gebruik gemaakt  van een behendigheidstoestel en of van andere voorwerpen. 

Door deze oefeningen zal de band verbeteren tussen eigenaar en hond. De hond wordt er zekerder van en samen een obstakel nemen of oplossen geeft een nieuwe boost. 

'HIER'   klikken voor aanmelden Gevordenden I cursus


De kosten voor de Gevorderden cursus zijn: 8 lessen voor €120,-  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten