Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg

Breitensport

Breitensport

Deze cursus kunt u volgen als u de Basisopvoeding en gedrag en de Gevorderden I-cursus heeft gevolgd. Instromen kan ook maar dan wordt er gekeken of u de hond redelijkerwijs onder appèl heeft. Op de Breitensport Cursus raakt u in 8 lessen vertrouwd met de hindernissen van de hindernisbaan en worden de disciplines hordenloop en slalomloop aangeleerd. De lessen duren 1 uur en vinden 1x per week plaats. Deze cursus is voor honden en cursisten die het leuk vinden om actief met de hond bezig te zijn. Naast een vast opgestelde hindernisbaan, een hordenloop en de slalomloop is er een onderdeel appèl. De hond mag niet verder dan 2 meter van de baas lopen. Een basisconditie voor zowel baas als hond is dan ook belangrijk. Met de wat oudere hondensporter wordt rekening gehouden.

Als u de Breitensport Cursus hebt gevolgd en het leuk vindt om met uw hond te trainen en lekker bezig te zijn is het mogelijk om naar de Breitensport Club te gaan.  In de Breitensport Club worden onderlinge wedstrijden georganiseerd en worden er wedstrijden geregeld met andere hondenclubs die ook aan de Breitensport doen. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van de oefeningen en cursisten dagen elkaar uit.  We zoeken dan hondenscholen in de buurt. Tijdens de trainingen wordt er van u verwacht dat u zelf een hindernisbaan kan opzetten en dat u hierbij minimale begeleiding nodig heeft. Wel wordt er gewerkt aan het appèlwerk. Er wordt 1x per week getraind op de zaterdagmiddag. Het tijdstip wordt in overleg bepaald.


U kunt zich hier aanmelden voor de Breitensport

De kosten voor de Breitensport cursus zijn: 8 lessen voor €110,-  

De kosten voor de Breitensport Club zijn:  8 lessen voor €55,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten