Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg

Dierenartstraining

Dierenartstraining

Met dierenartstraining bedoelen we de actieve deelname van je dier in de (medische) zorg. Spelenderwijs leert je dier dat verzorging en zelfs medische handelingen niet eng zijn, maar iets leuks en/of lekkers opleveren.

In maart 2017 zullen wij starten met deze cursus.

Dierenartstraining is belangrijk. Een dier dat een handeling  tolereert of er zelfs actief aan meewerkt heeft minder stress dan wanneer het gedwongen word. Een getraind dier weet  wat er gaat gebeuren en hoe hij kan reageren. Hierdoor is het minder risicovol voor jou als eigenaar en voor  eventuele verzorgers en/of de dierenarts. En misschien wel het allerbelangrijkste je dier krijgt makkelijker (medische) zorg.

Voor wie; Alle honden en hun baasje

Start: zaterdag   25 maart van 14:00 - 15:00 uur
         woensdag 29 maart van 14:00 - 15:00 uur 

Kosten:

Laatste les wordt afgesloten met een examen. Indien u slaagt krijg u een erkend certificaat en geeft toegang tot een vervolg traject bij een Dierenartsen Praktijk, die meedoet aan Dierenartsen training.

Meer informatie vindt u ook op www.Dierenartstraining.nl  

Opgave via de mail: info@ronaldvankampen.nl  

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten