Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg

Lichaamswerk voor baas &hond

Lichaamswerk voor baas & hond

Al een aantal jaren geven we (Hanny & Ronald) de workshop 'Ken je hond, ken je zelf'. Aan het einde van deze workshop werd ons gevraagd of er een deel twee zou komen. Hier hebben we over nagedacht en de workshop 'Lichaamswerk voor baas & hond' is een feit. 

Deze workshop is bedoeld voor ieder met een sociale hond en deze workshop kan gezien worden als een opvolger van de workshop 'Ken jezelf, ken je hond', maar degene die de lichaamstaal van zich zelf en die van zijn / haar hond onder de loep wil nemen is zeker welkom.

De workshop 'Lichaamswerk voor baas & hond bevat verschillende oefeningen, waarbij we bewuster naar lichaamstaal van zowel de mens als de hond kijken. Hoe gebruik jij deze lichaamstaal, is deze duidelijk voor je hond. Al deze oefeningen zijn voor een betere verstandhouding / relatie tussen baas en hond. Deze oefeningen zijn niet gebaseerd op een machtstrijd -- Alfa model, maar op het Familie model. Samenwerken staat centraal.   

Durf je kritisch naar je zelf te kijken!
Hoe goed ken ik mijn hond?
Wil je veranderen? Zo ja, dan is dit jou dag!

Voor wie:
Jonge en volwassen honden die sociaal zijn en die de basis commando's enigszins beheersen.

Wanneer:    data volgt.

Lokatie:
Ronald van Kampen  Gedragscentrum & Hondenschool te Warffum

 

 

De prijs voor deze workshop is € 85,-  p. p.  (incl.koffie/thee en een uitgebreide lunch)

Aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald van Kampen: telefoon: 0595-443890; of mail naar info@ronaldvankampen.nlDeze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten