Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg

In herinnering

In herinnering 22 januari 2016

Op vrijdag 22 januari 2016 hebben we onze Olan (Jolets Kunos Olan) in laten slapen. Hij zou in februari 15 jaar geworden zijn, maar mocht dit niet halen. Hij was lichamelijke geestelijk was Olan op. Olan was ons kleine mannetje, een geweldige hond met een super karakter, waar we erg veel van genoten hebben.

Olan is mee op jacht geweest, heeft al onze cursussen gedaan, heeft de flyball, behendigheid gedaan dit uiteraard op zijn Olans,  kinderen vond hij geweldig 
Olan. Olan je blijft in ons hart en zullen je niet vergeten!

In herinnering 27 november 2016

Op dinsdag 27 november 2016 hebben we onze Jolets Mirthfull Maroon (Maroon) laten inslapen. Onze Maroon was een zeer stabiele, eigenzinnige en rustig labrador. Maroon heeft vele jaren meegelopen bij het Snuffel College ( kinderen van groep 1 en 2 leren omgaan met honden)
Lichamelijk was hij helemaal op, het lichaam wou niet meer.

We hebben van hem genoten!

In herinnering 4 december 2007

4 december 2007 hebben we afscheid van Timber (Timber Treasure Of Towns Channel) genomen. Op deze foto is Timber de tweede hond van links.
Timber is 14 jaar en 1 maand oud geworden. De reden waarom wij besloten je te laten inslapen is dat je leefde op wilskracht. Je wilde steeds weg, je lichaam was op.

Timber betekende heel veel voor ons, hij was een hond met een enorme doorzettings vermogen en veel werkpassie. Door een ongeluk met een andere hond op de leeftijd van 5 maanden, heeft hij een achterpoot gebroken. Hierdoor hebben we veel bezoeken aan diverse dierenartsen in het gehele land moeten maken. Timber heeft diverse medische onderzoeken moeten doorstaan.
 

Ook heeft Timber zijn geweldige karakter getoond in menig leslokaal op verschillende basischolen. Hij nam deel aan het Snuffel College van de Sophia Vereniging. Kinderen vond hij geweldig en hij liet zich dan ook uitgebreid aaien en de brokjes die hij kreeg vond hij het leukst. Een dummy halen, die de kinderen verstopt hadden vond hij ook leuk. Hij zat dan meestal in de "poppenhoek". 

De jachttraining bij Henk en Janny Meijer in Stadskanaal vond hij en ik (Ronald) geweldig. Timber sprong over het hek wat Henk had geplaatst en hij ging altijd diep het bos in. Ik heb samen met Timber diverse cursussen gevolgd met succes. 

 

In Herinnering 10 oktober 2006

Vandaag hebben wij Oscar onze oudste hond in laten slapen.
Oscar is 14 jaar geworden. Op deze foto is Oscar de hond uiterst links.

Door de gedragsproblemen die we met Oscar hebben beleefd zijn we ons gaan verdiepen in het hondengedrag. Hiermee is ons bedrijf (Gedragscentrum & Hondenschool)ontstaan. We houden Oscar nog steeds in onze gedachten en herinneringen zullen dan ook zeker blijven.

We bedanken Oscar voor de 14 jaar dat hij bij ons is geweest. Van hem hebben we veel geleerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten