Boys-and-girls-b_0_0.jpg Olan-Maroon-Jente-Dante-Anda-Esma2_0.jpg visual2_0_6.png IMG_0283-2_0.jpg Doortje_-Nieke_-Anda-en-Dante-2_1.jpg

Behendigheid

Behendigheid

Behendigheid is een leuke, actieve sport voor zowel baas als hond. In de eerste cursus wordt er kennis gemaakt met de verschillende soorten toestellen, deze toestellen worden rustig op een veilige en vooral leuke manier aangeleerd. Zo leren de honden o.a. door tunnels te kruipen, over hoogtesprongen te springen, door paaltjes te slalommen en over de kattenloop en schutting te lopen. Sylvia begeleidt de cursisten die voor het eerst kennismaken met de behendigheid. Met veel geduld en aanwijzingen worden alle toestellen aangeleerd. Wanneer alle toestellen zijn aangeleerd worden er meerdere toestellen achter elkaar genomen en zal de baas zijn/haar hond gaan leren sturen.

 

Bij behendigheid is elke les weer anders. Elke week is er een ander parcours met verschillende routes die gelopen moeten worden. In de gevorderde groepen leren bazen hoe ze de honden kunnen sturen en leren ze verschillende wissels te maken om de hond zo snel mogelijk, foutloos door het parcours te laten lopen.

 

Deze cursus is in principe voor alle hondenrassen vanaf een leeftijd vanaf minimaal 1 jaar. De hoogte en breedte van de toestellen zal aangepast worden aan de grootte en ras van de hond. Door deze leuke actieve sport wordt de band tussen baas en hond versterkt en de hond zal meer zelfvertrouwen krijgen.

Behendigheid

Dit is een leuke actieve sport voor baas en hond.
De behendigheid zal gegeven worden door Helga Klinkhamer en zij wordt ondersteund door Sylvia Elzinga. Helga is de creatieve drijfveer op deze training, ze bedenkt elke keer een nieuw en uitdagend parcour en ze maakt het de cursisten niet makkelijk. Het is dus elke keer een uitdaging.

 

U kunt zicht hier aanmelden voor de Behendigheid training

De kosten voor de behendigheid zijn: 8 lessen voor €105,-

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten